Убийството край Вършец заради забележка да не се влиза в чужд имот

32-годишен мъж ударил жертвата силно по главата с кол
Обновена: 30 авг 2021 14:33 | 30 авг 2021 14:20, Елка Василева
83
Убийството край Вършец заради забележка да не се влиза в чужд имот
Снимка: архив, БГНЕС

Убитият в събота вечерта Иван Ц. /52г./ от Вършец е фермер, който е отглеждал животни край квартал "Заножене" на курортния град, съобщиха от МВР.

Убийството е станало към 21,45 часа, когато Иван, заедно със свой приятел, си тръгнал от сбирка на местните ловци и двамата забелязали хора пред имот на друг фермер в местността Грамадата край квартал "Заножене".

Още по темата
Иван слязъл от колата и направил забележка на непознатите да не влизат в имота, при което един от тях взел кол и го ударил силно по главата.

Пострадалият починал веднага на място, а приятелят му подал сигнал на телефон 112.

Полицаите от РУ на МВР във Вършец са пристигнали веднага на мястото и са установили извършителя - мъж на 32 години от квартал "Изток" на  Вършец. Той е направил самопризнания и е задържан в ареста. Предстои съдът в Монтана да определи мярка за неотклонение, уточниха от полицейската дирекция.

Иван Ц. е баща на две деца, едното сега ще бъде 12 клас, а другото е по-голямо, съобщи БТА.

Негови роднини са изразили остро възмущението си в социалните мрежи и са поискал сурово наказание за извършителя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
3
 
29
 
! Отговори
1 преди 2 години
Защо не е съобщено от какъв етнос е убиеца? За да не му кипне на българина, че все един и същ етнос дискриминира сигурността и спокойствието на обикновените граждани! Колко много ми се иска веднъж за винаги да бъдат поставени всички роми на мястото им, да работят наравно с другите и да нямат привилегии пред другите, само защото са се родили. Нека спре геноцида над българите!
38
11
 
7
 
! Отговори
указ преди 2 години
Радев нареди полицайте да не ги пипат а бълтърите да не им правят забележки.
37
10
 
4
 
! Отговори
Drtsgy преди 2 години
Първосигнално е да побегне тоз или тез който/които са/е в чуждият имот при подвикване,,Кво правите там ,,де.а вашата мама...Явно двамата са се опитали да извършат граждански арест. Невъзможността да се избяга води до крайни действия .
36
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещата в България ще потръгнат само когато се научим че с маанангаасаpите трява да сме изключително жестоки и безмилостни. Трябва да бъдат бити на улицата дори без причина.
35
9
 
2
 
! Отговори
Край преди 2 години
Е нищо бе. Не свикнахте ли.
34
3
 
34
 
! Отговори
Гоги преди 2 години
Кастрация и обществено полезен труд в следвящите 20 години.Само така ще има ред и правова държава, и отново някога ще можем да кажем с гордост че сме българи.
33
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Електоратът на ГЕРБ с коловете все още не го е страх от закона. Явно трябва мнохго по-яко изчегъртване в МВР, за да започнат да прилагат закона и към избирателите на ГЕРБ.
32
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Депутатите кога ще въведат закон за неприкосновеност на частната собственост ? Никой да няма право да влезе в имота ти.
31
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков смени всички началници от ресора на неговото министерство, но престъпността се увеличава. Рашков, стига си чегъртал, работи !
30
4
 
26
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Закони трябват! Другото е празни приказки!
29
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По няколко такива новини има ВСЕКИ ДЕН
28
2
 
43
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
За ром ли става въпрос ?!
27
56
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чак пък за една забележка да го убият това вярвате ли го. Никой не убива за казана дума. Поне такъв случай няма в световната история. Даже и да ги е обидил едва ли ще го вземат толкова насериозна. Имало е нещо друго което никога няма да разберм. За да го убият е било при самозащита. Никой няма да се остави да го бият или убият. Най лошото е че на този главата сее оказала мека и е излетял.
26
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
пф и там има жълтеникави, хубаво градче беше
25
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи групата от непознати е искала да убие фермера пред чийто имот са стояли в засада щом излезе и се доближи към тях как този негов съсед фермер на животни се доближил да ги пита какво дирят пред двора на съседата с каква цел се спрели и веднага бил ударен с кол,който едва ли се намирал наблизо като в горски участък с попадали колове от сечене на дървета из гората,ако още от гората са понесли колове да убиват населението на Вършец в квартали тия са опасна ОПГ и всичките са за затвора,участници
24
38
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали си знаете, че прос тия ловджия си го е търсил?
23
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До С. Орманджийски"Тиквата" се опита принудително да ги вкарва в училище. "Патреотите" се опитаха да им "орежат" правата и помощите. Виж кой скочи в тяхна защита? В Бургас когато кмета от ГЕБ им взе уредбите от ДПС и БСП общински съветници скочиха. Кмета от ГЕРБ на Ст.Загора бутна незаконни постройки. ББ и Фандъкова бутаха незаконни постройки. Евророма бе с БСП. Бат Сали от ДПС. Онизи с дългата опашка сега в Да България. Та...
22
52
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Убитият не е направил забележка. Слязъл е като бесен носорог, бил е пиян до козирката, прувал е на майка и на етнос. Налетял да дърпа, може би дори да ги бие. Правилно са му строшили тьпата тиква. Ни в клин ни в ръкав изскачаш от колата в пияно състояние и почваш да се саморазправяш... Ами честито! *** клоуна...
21
36
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пиян ловджия прави "забележка"... Според мене е било чиста самоотбрана. Убийство без умисъл при самоотбрана срещу пиян представител на кастата на агресивните по рождение индивиди.
20
10
 
23
 
! Отговори
С. Орманджийски преди 2 години
Тиквата и патриотите така ги научиха или по скоро, не успяха за 12 години да ги научат че има закони в тая държава.